Objavili i fotografije

Gradiška: Trojica muškaraca zlostavljala djevojku s posebnim potrebama

  • 17.05.2019. 11:21

Grupa od trojice muškaraca objavila je fotografiju na kojoj obučeni poziraju sa golom djevojkom M.Z. (23) iz Gradiške u Republici Srpskoj. M.Z. je završila specijalnu školu i osoba je sa posebnim potrebama.

Kako navodi Alo,  S.G (25), L.Š. (26) i za sada treći nepoznat muškarac, svi iz Gradiške u Republici Srpskoj, iskoristili su M.Z. (23) iz tog mjesta koja radi kao konobarica i objavili selfije na kojima zajedno poziraju obučeni, dok je djevojka gola. 

Fotografija koja se širila inboksom na Fejsbuku, šokirala je javnost. Alo navodi da od mještana saznaje da je većina sa fotografije poznata javnosti.

"Djevojka je završila specijalnu školu i osoba je sa posebnim potrebama. Strašno je to što su uradili. Dvojicu znam, u pitanju je S.G. (25) i L.Š. (26), dok mi je treći muškarac nepoznat", rekao je za Alo.rs jedan mještanin Gradiške koji tvrdi da je L.Š. od ranije poznat policiji.

Pretpostavlja se da je jedan od prisutnih muškaraca želio da se "pohvali" i da je fotografija na taj način dospjela u javnost.

Slučaj koji je zgrozio javnost, jer se radi o iživljavanju nad nemoćnim licem, proslijeđen je danas MUP-u Republike Srpske, nezvanično saznaje Alo. Za sada nije poznato da li su muškarci imali seksualni kontakt sa djevojkom ometenom u razvoju.

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок