Gosti spriječili ubistvo u Prnjavoru: Bivšoj supruzi u kafani zario nož u vrat

  • 19.12.2020. 12:26

Prnjavorčanin Staniša G. (50) uhapšen je zbog sumnje da je u lokalnoj kafani nožem nasrnuo na bivšu suprugu D. G. te je dva puta ubo u vrat, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Prema riječima sagovornika “Glasa Srpske”, njih dvoje su u četvrtak oko 15.30 časova ušli u kafanu i sjeli za sto.

- Sjedili su i tiho pričali. U jednom trenutku muškarac je skočio sa stolice, izvukao nož iz jakne i počeo da udara ženu koja je pala na koljena - ispričao je očevidac.

Prema njegovim riječima, za susjednim stolom su sjedili bivši komandir Policijske stanice u Prnjavoru Živko Milijaš sa prijateljem Nedom Božunovićem. Njih dvojica su, prema njegovim riječima, odmah potrčala i uhvatila razjarenog nasilnika.

- Milijaš, koji je inače i džudista, uhvatio ga je za ruku i vidio da napadač izvlači nož iz ženinih leđa. Krvi je bilo svuda. Nesrećna žena je pala, a mi smo mislili da je mrtva - nastavio je priču mještanin, koji se u trenutku napada našao u lokalu, dodajući da je prizor bio stravičan.

Milijaš i i Božunović su pokušavali da izbiju Staniši G. nož iz ruke, a u tom trenutku žena se podigla i pobjegla iz kafane. Policija je ubrzo stigla i uhapsila nasilnika, koji je, nezvanično saznajemo, bio pijan.

Prema našim saznanjima, na snimku nadzorne kamere koja se nalazi u lokalu vidjelo se da je nasilnik namjeravao da ženi prereže vrat nožem dugim oko 40 centimetara, u čemu ga je, na sreću, omela jakna koju je imao na sebi. Ranjena žena je navodno uspjela da stigne do Doma zdravlja u Prnjavoru, odakle je nakon ukazane prve pomoći hitno prebačena u Univerzitetski klinički centar RS u Banjaluku.

UKC RS

U Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci kazali su, navodeći inicijale, da je pacijentkinja primljena u četvrtak oko 19 časova u Kliniku za torokalnu hirurgiju.

- Prema riječima načelnika ove Klinike dr Marka Kantara, pacijentkinja je zadobila dvije ubodne rane u predjelu vrata. Ona je primarno hirurški zbrinuta i za sada stabilnog zdravstvenog stanja - navedeno je u saopštenju UKC-a RS.

(Glas Srpske)

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.