Tragedija kod Leskovca

Goran vjerenicu poslao do automobila pa se objesio u hotelskoj sobi

  • 04.08.2020. 15:38

Kasno sinoć je u sobi jednog leskovačkog motela pronađeno tijelo tridesetdevetogodišnjeg muškarca, i pretpostavlja se da je izvršio samoubistvo vješanjem.

U pitanju je Goran S, rodom iz sela Negosavlje u opštini Medveđa, ali se prije nekoliko godina odselio u Beograd gdje je živio i radio. U rodni kraj je došao na odmor sa djevojkom sa kojom je planirao vjenčanje.

Novosti nezvanično saznaju da ga je ona i pronašla u kupatilu hotela, ali su ljekari Hitne pomoći, kada su stigli na lice mjesta, mogli samo da konstatuju smrt.

Goran je, navodno, poslao svoju djevojku do automobila, koji je bio parkiran ispred hotela, da mu donese neke stvari, a kada se ona vratila u sobu zatekla je stravičan prizor.

Njihovi planovi da kada sljedećeg puta dođu u Goranov radni kraj, u jednom od restorana u Medveđi, zvanično proslave vjeridbu okončani su odlukom nesrećnog mladića da sebi oduzme život.

Motivi za tragičnu odluku nisu poznati niti u Goranovom rodnom kraju mogu da ih naslute. Opisuju ga kao vrijednog, poštenog i veselog mladića i ističu da baš ništa nije ukazivalo na to da bi on uopšte mogao i da pomisli da sebi oduzme život.

Nesrećni mladić je u rodnom selu proveo nekoliko dana, a na dan tragedije je sa svojim roditeljima i vjerenicom boravio u Leskovcu gdje je buduća snajka od njegovih roditelja dobila na poklon zlatni nakit.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина