Golubović gubi ogroman novac ako nekoga udari u rijalitiju

  • 18.08.2020. 20:34

Kristijan Golubović neće smjeti da upotrebljava fizičku silu i da maltretira ostale učesnike "Zadruge 4" jer je potpisao klauzulu ugovora po kojoj je to strogo zabranjeno. Ako prekrši to pravilo, ostaće bez para, saznaje Kurir.

Bivši robijaš ugovorio je da za svoje takmičenje u najgledanijem rijalitiju dobije 150.000 evra, ali mu taj novac neće biti uplaćen odmah. Produkcija se obavezala da mu isplati 50.000 unaprijed, prije ulaska u šou, a ostatak će dobiti u dvije rate. Prva će leći na njegov račun tek nakon tri mjeseca, a druga poslije protoka isto toliko vremena. Prema riječima našeg izvora, Kristijan je usmeno dao obećanje da neće nikoga fizički maltretirati i da će se boriti samo psihološkom igrom i provociranjem.

Međutim, poučeni ranijim iskustvo, producenti su riješili da se obezbijede i napismeno. Ponudili su mu klauzulu u ugovoru u kojoj piše da ako nekog udari, odmah ostaje bez naredne rate novca. Golubović je, kaže naš sagovornik, bez pogovora pristao da to potpiše. Kako smo i ranije pisali, najveći sukob Kristijan ima sa Stanijom Dobrojević, njegovom bivšom drugaricom s kojom ratuje već danima preko društvenih mreža. Gledaoci "Zadruge" očekuju da će njih dvoje tek iznijeti prljav veš jedno o drugom pred kamerama, a sigurno neće izostati ni sočne psovke i uvrede.

Golubović i Dobrojevićeva su bili zajedno u rijalitiju "Farma" 2015, kad su bili vrlo bliski, na ivici emotivne veze. Spekulisalo se da su njih dvoje zaljubljeni i da nisu htjeli pred kamerama ništa više da imaju jer je Golubović oženjen, ali čim je on napustio šou nekoliko dana prije kraja, nastao je haos. Kristijan je tada shvatio da ga je starleta zloupotrijebila da bi osvojila prvo mjesto, pa joj je tražio da mu da dio novca od glavne nagrade, što je Stanija na kraju pod prisilom i učinila.

Golubović je tokom učešća u "Farmi" više puta imao fizičke obračune sa ostalim učesnicima. Prvo je tukao starletu Tijanu Đuričić, pa potom i Semira Džankovića i Radeta Lazića.

(Kurir)

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија