Uhapšen juče

Godinu dana se seksualno iživljavao nad djevojčicom (13)

  • 08.04.2020. 10:52

Čak godinu dana je Milorad P. (55), kojeg je policija juče uhapsila zbog obljube nad djetetom, primoravao na seksualne odnose trinaestogodišnju djevojčicu iz sela Divci, dok nije skupila hrabrost i povjerila se ocu.

Milorad, koji živi u Divcima i komšija je oštećene djevojčice rođene 2007. godine, uhapšen je po nalogu Višeg tužilaštva u Valjevu, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo obljuba nad djetetom.

– On je u posljednjih godinu dana, nakon što ju je upoznao i iskoristivši naivnost djevojčice, odvodio je u svoj stan u Divcima, gdje ju je u nekoliko navrata primorao na seksualne odnose. Sve vrijeme joj je prijetio da će je, ukoliko bilo kome ispriča, prebiti, a preko svojih drugara zapaliti njen stan i nauditi njenoj porodici. Djevojčica je mjesecima trpila njegovo iživljavanje u strahu da će tako biti, dok konačno nije skupila hrabrost, sve ispričala svom ocu koji je odmah alarmirao policiju – navodi izvor Blica iz istrage.

Nakon hapšenja, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Miloradu je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden tužiocu.

Тагови: