Mrkonjić Grad

Godinama pokušavali da dobiju dijete, sve troje stradali dan uoči rođendana

20:29, 19.08.2020.
Emir i Ramajana dugo su čekali bebu i bili su presrećni kada su je dobili, ali nažalost tragedija je u trenu prekinula njihovu sreću i svi su zajedno otišli u smrt, priča za "Nezavisne" rođak supružnika Temimović iz Sarajeva, koji su juče poginuli zajedno sa svojom četvoromesečnom bebom u direktnom sudaru renoa i kamiona dok su iz pravca Ključa išli prema Mrkonjić Gradu.

Tragedija se dogodila iza sedam časova u mjestu Čađavica, kada je, prema riječima očevidaca "reno", za čijim volanom je bio nastradali Temimović, odjednom iz zasad neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku i podletio pod kamion mercedes preduzeća "Mrkonjić putevi", za čijim je volanom bio V.S. iz Mrkonjić Grada, koji nije ozbiljnije povređen.

Kako su za "Nezavisne" ispričali očevici stravične saobraćajne nesreće, "reno" je na pravcu bez preticanja samo skrenuo u drugu traku te se zakucao u kamion, koji je od siline udara završio pored puta.

- Godinama su pokušavali da dobiju dijete, i bili su presrećni kada se Ramajana porodila. Potpuno su se posvetili djetetu, radovali se i uživali u svakom trenutku. Zar da ih ovakva tragedija zadesi - pitaju se neutješni rođaci.

O strahotama nesreće svjedoči potpuno smrskan automobil, u kojem su na licu mjesta nastradali supružnici, a bebi od četiri mjeseca pokušali su pomoći ljekari u Mrkonjić Gradu, ali je nažalost podlegla povredama.

Očevici nesreće kažu da je sudar bio stravičan te da je bračni par zadobio veoma teške povrede i nije im bilo spasa.

- Navodno je beba bila živa kada je došla Služba hitne pomoći, ali je umrla na putu za bolnicu - kažu potreseni očevici.

Kako su ispričali rođaci nastradale porodice, ovu tragediju vidio je otac nastradale žene, koji je autom išao iza njih.

Bio je, kažu, nekoliko vozila iza njih i prepoznao automobil svojih zeta i kćerke, s kojima je bilo njihovo nedavno rođeno dijete.

Ramajana Temimović, koja je doskora radila kao ljekar u Ključu, i njen muž, koji je bio profesor na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, kobnog dana vraćali su se iz Ključa u Sarajevo, gde su se nedavno odselili.

- Njih su svi voljeli, bili su divni ljudi puni života, a dijete im je unijelo radost u život, koji je tek bio pred njima. Tog dana bili su u Ključu i krenuli kući u Sarajevo kako bi proslavili Emirov rođendan, čak mislim i tortu da su imali u autu. Ta tragedija desila se u trenutku, ko zna zašto su prešli u suprotnu traku, možda se čovjek bio okrenuo prema bebi, sad već nije ni važno jer je sekund bio dovoljan da se desi ova tragedija - kaže poznanik ove porodice.

Na mjestu nesreće juče su rođaci nastradalih u stanju šoka sakupljali rasute lične stvari kako bi ih odnijeli neutješnoj porodici.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad - Ključ naveli su da se nesreća desila u Čađavici, koja pripada opštini Ribnik, a učestvovali su V.S. iz Mrkonjić Grada, upravljajući teretnim motornim vozilom mercedes, i E.T., koji je upravljao putničkim automobilom reno.

"U renou su se nalazili saputnici R.T.K. i maloletno lice, svi iz Sarajeva. U ovoj saobraćajnoj nezgodi na licu mesta smrtno su stradali E. T. i R. T. K., dok je maloljetno lice prevezeno u Dom zdravlja Mrkonjić Grad, gde je konstatovana smrt", naveli su iz policije.

Pročitajte još:

Proglasili je mrtvom, probudila se u mrtvačnici i krenula da bježi

Javio supruzi da se vraća kući sa kćerkom, ali nikada nisu došli

Bolan vapaj Odžove porodice: Nemaju novac za transport tijela i sahranu, mole ljude da im pomognu

UKC RS: Porođena trudnica inficirana koronom

Ne viđa se svaki dan: Vozaču na putu Banjaluka - Laktaši tokom vožnje otpala ratkapa

U strašnoj saobraćajnoj nesreći poginuli otac i kćerka

Goca Tržan: Najbolji prijatelj je pokušao da me siluje

Voze pod mjerama zabrane, bez vozačke dozvole, sa hiljadama KM kazni i ne smire se dok nekoga ne ubiju