Gnjilane

Gledala mrtvu braću satima: Stravičan detalj, policajka se nije odmah ubila

  • 19.02.2020. 16:33

Valjdete Blaca (45), policajka koja inače nije smjela da nosi oružje, jednog brata ubila je na spavanju, dok je u ostalim dijelovima kuće presudila drugom bratu, majci i ocu, a potom i sebi. U svaku od žrtava ispalila je najmanje po dva metka.

Premda su detalji ovog ubistva obavijeni velom misterije, poznato je da su svi ubijeni iz istog oružja, koji je koristila policajka i da je praktično u svakom ćošku kuće pronađena po jedna žrtva.

Jednog brata policajka je ubila na spavanju, na drugom spratu porodične kuće. Drugi brat pronađen je mrtav u hodniku. Krvi je bilo u cijeloj kući...

Svoj krvavi pir Valjdete je nastavila u dnevnoj sobi, gdje je ubila oca (70), a majku (64) upucala je u kuhinji.

Valjdete se potom nije odmah ubila. Nekoliko sati posmatrala je njihova beživotna tijela i, na kraju, iza ulaznih vrata kuće presudila je sebi.

Policajka sa Kosmeta Valjdete Blaca (45), koja je juče brutalno ubila članove svoje porodice, pa presudila i sebi, prije krvoprolića ukrala je službeni pištolj, koji joj je bio oduzet zbog psihičkih problema, prenose regionalni mediji na albanskom jeziku. Preduzete su i mjere u policiji - suspendovani su komandant policijske stanice u Gnjilanu Alban Ramuši, zamjenik, Naser Rahmani, šef operacija Nijazi Kolgeči i zvaničnik civilnog sektora.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.