Brazil

Fudbaler pokušao šutnuti huligana pa povrijedio saigrača

  • 03.02.2020. 20:19

Brazilski veznjak pokušao je nogom udariti navijača koji je utrčao na teren, ali je promašio i povrijedio svog saigrača koji je prethodno rvački srušio na tlo huligana tokom nereda na kraju lokalnog derbija, javljaju brazilski mediji.

Naime, Bruno Silva je potrčao sa klupe i zamahnuo nogom prema glavi navijača kojeg je ranije rezervni golman Gledson oborio na teren tokom sukoba s igračima Avaija, koji su slavili pobjedu 2:0 protiv Figueirensea.

Groznim udarcem je promašio svoju metu, ali je povrijedio Gledsona koji je navodno odmah zatražio led, dok je policija pokušavala povratiti kontrolu nad situacijom.

Snimci sa tribina prikazuju kako navijači probijaju barijeru u pokušaju da izbjegnu naoružanu vojnu policiju, a neredi su trajali više do 20 minuta, prenosi "Klix.ba".

Tenzije su već tokom meča bile visoke i prije nego što su gosti došli u sigurno vođstvo na stadionu "Orlando Scarpelli".

Navijač bez majice stigao je klupe za rezervne igrače izrevoltiran gestikulacijama Brune, koje je lokalna "Bolivia Zica" opisala kao "kukavicu" te ga osudila da je nogom bespotrebno pokušao udariti u glavu već savladanog navijača na zemlji. 

Pročitajte još:

Kinez u izolaciji u hercegovačkoj bolnici

Mladić skočio sa mosta na betonsku stazu

Opasna zaraza stigla u BiH? U bolnici dijete sa simptomima koronavirusa

Preticao kolonu pa se sudario s kamionom

Narod blokirao mašine koje kopaju kanal na granici sa Srbijom

Banjalučanin ponovo iza brave, ranije hapšen zbog sumnje na podvođenje

Na parkingu ispred zgrade izgorio "mercedes"

Nove žrtve koronavirusa: Premašen broj umrlih od SARS-a

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.