Teška nesreća

Fiat se isprevrtao više puta: Mladić poginuo u blizini kuće Laktaša

  • 13.07.2020. 17:05

Dvadesetogodišnji Danijel Petreš poginuo je u nedjelju naveče, kada je sletio s puta FIAT-om u Jaružanima, kod Laktaša.

Mladi Petreš poginuo je oko 22.15 u blizini svoje kuće, a u trenutku nesreće bio je sam u svom vozilu.

Navodno je mladić, dok se vraćao kući, iz za sada nepoznatih razloga, sletio s lokalnog puta, a njegov FIAT punto se isprevrtao više puta.

Prema riječima mještana, nesrećni mladić je ispao iz auta, a njegovo tijelo pronađeno je nekoliko metara dalje od automobila.

Mještani su najprije pritrčali da pomognu unesrećenom, ali ga nisu odmah vidjeli te su mislili da je ostao zaglavljen ispod automobila pa su, prema riječima očevidaca, čak pomjerali automobil.

Njegovo tijelo uočili su u mraku nekoliko metara dalje, ali mu, nažalost, nije bilo spasa.

O strahotama ove saobraćajne nesreće u kojoj je ugašen mladi život danas su svjedočili dijelovi koji su otpali s automobila, kao i lične stvari nesrećnog mladića koje su ostale rasute po travi.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, policija je obavila uviđaj, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se izvrši obdukcija tijela D.P. u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Osamdesetjednogodišnji Tuzlak poginuo je dva sata prije, kada je, upravljajući opel kadetom, sletio s puta, nakon čega se vozilo prevrnulo.

Zbog zadobijenih povreda, on je sanitetskim vozilom prevezen u Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje mu je naknadno konstatovana smrt.

Uviđaj ove saobraćajne nesreće, koja se dogodila sinoć oko 20.30 časova, izvršili su kantonalni tužilac i policija.

Osim ovih nesreća, tridesetčetvorogodišnji M.B. iz Živinica povrijeđen je u nedjelju, u 23.05, na lokalnom putu u mjestu Priluk, na području grada Živinica, kada je, upravljajući motociklom suzuki, sletio s puta.

On je nakon nezgode prevezen u UKC Tuzla, čiji ljekari su mu konstatovali teške povrede te je zadržan na daljem liječenju.

Takođe, Čelinčanin Z.P. povrijeđen je u petak, oko 17.10, kada je na lokalnom putu u Šnjegotini Velikoj, kod Čelinca, traktorom belarus sletio s kolovoza.

On je sletio i zadobio tjelesne povrede pa je zbrinut u UKC Republike Srpske.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)