Evo šta je Kolumbijka Sonja četiri sata pričala u tužilaštvu o ubistvu Stojanovića

  • 19.09.2020.10:33

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), koja je lakše povrijeđena u eksploziji automobila u kojoj je u nedjelju na Novom Beogradu poginuo njen dečko Strahinja Stojanović (30), na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu izjavila je da on uopšte nije bio uplašen za sopstvenu bezbjednost i da nije sumnjao da mu prijeti bilo kakva opasnost.

"Sonja je poslije iskaza koji je dala policiji saslušana i u Višem tužilaštvu, koje vodi istragu o likvidaciji. S obzirom na to da se u posljednjih šest mjeseci nije odvajala od Stojanovića, objasnila je da su se njih dvoje normalno kretali kako po Beogradu, tako i širom Srbije. Izjavila je da se Strahinja uopšte nije osjećao ugroženo i da nikakve mjere preventive nije preduzimao iz straha da bi mogao da bude meta", kaže izvor Kurira.

Tokom saslušanja, koje je trajalo skoro četiri sata, govorila je i o slikama sa Strahinjom, koje je redovno postavljala na Instagram. Istažiteljima je privuklo pažnju to što se na njenom profilu moglo pratiti Stojanovićevo kretanje iako je poznato da je on i 2018. bio meta bombaškog napada.

"Nisam otkrivala njegovu lokaciju, nije bila nikakva tajna da postavljam naše zajedničke fotografije. Mi se nismo krili, kretali smo se normalno, fotografisali se zajedno. Da objavljujem slike, Strahinja je znao, nije mu to smetalo niti mi je branio da stavljam zajedničke fotografije", navodno je objasnila Sonja.

Navodno, ispričala je i da su bez skrivanja obilazili restorane i kafiće, kao i da je znala da se Strahinja bavi trgovinom automobilima.

(Kurir.rs)