Ispred restorana

Dvojica dječaka ukrala novac za liječenje djevojčice

  • 25.09.2019. 20:55

Maloljetni Kikinđani (15) i (12) u subotu su, ispred jednog restorana brze hrane, ukrali novac namijenjen liječenju četrnaestomesečne Tise Sredojev.

Policija je juče rasvijetlila ovu krađu koja je izazvala ogorčenje i nevjericu ljudi koji saosjećaju sa malenim borcem i njenim roditeljima.

"Nisam ljuta, ni najmanje. Nemaju oni svijest o tome šta su uradili", kaže Jelena Sredojev, Tisina majka. Protiv starijeg dječaka je podnesen zahtnev za pokretanje prekršajnog postupka zbog drskog i bezobzirnog ponašanja iz Zakona o javnom redu i miru.

"Mlađi počinilac je prekršajno neodgovoran, pa je prekršajna prijava podnesena protiv njegovog oca zbog propuštanja dužnog nadzora nad djetetom iz Zakona o prekršajima", rečeno je iz kikindske policije.

Odbačenu kutiju u dijelu Dositejeve ulice, kod PIO fonda, u subotu je pronašao radnik obezbjeđenja. On je policiji prijavio da su dvije nepoznate osobe odbacile staklenu kutiju u kojoj je bilo 600 dinara.

Preostalu sumu, maloljetnici su ukrali i pobjegli, a radnica restorana brze hrane nije ni primijetila da je kutija nestala, jer je zbog "Dana ludaje" bila velika gužva. Kutija je istog dana vraćena, a u nju Kikinđani i dalje ubacuju novac.
 

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.