Zemun

Dvogodišnju djevojčicu udarila struja u porodičnoj kući

  • 22.05.2020. 18:10

Dvogodišnja djevojčica E. K., koju je utorak uveče udarila struja u porodičnoj kući u Zemunu, i dalje je životno ugrožena i nalazi se u Institutu za majku i dijete, gdje se ljekari bore za njen život.

Djevojčicu je, bez svijesti, na podu zatekao otac N. K. u utorak oko 18 sati u njihovom domu u Ulici Milana Rešetara u Zemunu. Nije poznato kako je došlo do nesrećnog slučaja, ali otac pretpostavlja da su povrede nastale od udara struje, kada je djevojčica uhvatila kabl punjača za telefon. Nakon neuspjelih pokušaja da je probude, djevojčica je privatnim vozilom prebačena u Institut za majku i dijete.

Na prijemu u bolnicu bila je životno ugrožena, a do danas se nije promijenilo njeno zdravstveno stanje, kaže načelnica odjeljenja intenzivne njege dr Snežana Ristić.

– Dijete je i dalje u teškom opštem stanju, priključena je na aparate koji je trenutno održavaju u životu. Od kada je primljena u bolnicu, stanje se nije promijenilo. Prognoza je i dalje neizvjesna – ističe doktorka Ristić.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.