Saobraćajka u Kolima

Dvogodišnja djevočica na aparatima, trudnica porođena

  • 22.07.2018. 14:01

Dvogodišnja djevojčica, koja je teško povrijeđena saobraćajnoj nezgodi u Kolima, priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju, dok je trudnica porođena carskim rezom i majka i beba su stabilnog zdravstvenog stanja, saopšteno je iz Univerzitetsko kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske.

Iz UKC-a navode da je dvogodišnja djevojčica čiji su inicijali B.K, koja je juče primljena u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, zadobila tešku povredu glave i da su sve dalje prognoze krajnje neizvjesne.

Trudnica čiji su inicijali B.J. /24/ nakon saobraćajne nezgode u mjestu Kola na Manjači primljena je u Kliniku za ginekologiju i akušerstvo.

"Nakon urađene dijagnostike, s obzirom na činjenicu da je riječ o terminskoj trudnici, odlučeno je da se uradi porod carskim rezom, koji je obavljen juče", objasnili su iz UKC-a Republike Srpske.

Dvadesetčetvorogodišnja žena čiji su inicijali J.B. iz Banjaluke vozila je juče atomobil "škoda oktavija" koji je sletio sa regionalnog puta Banjaluka-Čađavica u mjestu Kola.

U trenutku ove saobraćajne nezgode sa njom je u vozilu bilo i dvogodišnje dijete koje je zadobilo teške povrede. Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 13.55 časova.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић