Misteriozno nestao i nađen mrtav

Dvije verzije smrti Miroslava Armackog kruže selom: Pored tijela su pronađeni dielovi crnog motora

  • 18.09.2019. 14:26

U potragu za njim su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i Miroslavovih bližnjih.

Miroslav Armacki (24) sahranjen je u utorak u na seoskom groblju u Melencima, u koje se porodica Armacki svojevremeno doselila iz Aleksandrova. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u nedelju, u kanalu oko 500 metara od ulaza u Melence, nakon više od dva mjeseca potrage. Međutim, zvanične verzije o ovoj tragediji još nema, a selom kruže različiti scenariji povodom njegove smrti.

Mladić koji je misteriozno nestao u kasnim popodnevnim časovima 4. jula ove godine, kada se svojim motorom zaputio u pravcu Zrenjanina, bio je zaposlen u stranoj kompaniji u Zrenjaninu, a bio je veliki ljubitelj motora i kobnog dana, prije nego što će nestati, bio je na moto-skupu u gradu na obalama Begeja. U kući porodice Armacki ostaju tuga i bol, neutješni otac Milorad, majka i brat Aleksandar.

Ono što se i dalje svi pitaju je kako je moguće da ga nakon 75 dana iscrpne potrage, tokom koje je prečešljan svaki pedalj sela, niko nije našao na 500 metara od ulaza u selo, naročito u jeku poljskih radova?

U potragu za njim su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i Miroslavovih bližnjih, ali se sve ovo vrijeme nije pojavio nijedan trag koji bi mogao da ukaže na to šta se dogodilo sa njim. Potraga za njim proširena je na obližnje atare i puteve oko Melenaca, Zrenjanina, Elmira... Njegove slike dijeljene su po društvenim mrežama.

Podsjetimo, Miroslav Armacki je posljednji put viđen 4. jula kada se svojim motorom odvezao iz pravca Melenaca ka Zrenjaninu.