Tijela izvlačili vatrogasci

Dvije osobe poginule u čeonom sudaru vozila

  • 25.05.2020. 11:56

Dvije osobe su poginule, a jedna je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Valjevo-Beograd u valjevskom selu Popučke.

Nesreća se dogodila na najužem dijelu puta, na mostu preko rijeke Krivošije, nedaleko od trgovine "Europrom" i prelaza preko pruge Beograd-Bar.

Prema prvim informacijama, tu je došlo do direktnog sudara "zastave 101" koja se kretala u pravcu Valjeva i "opel omege" koja je dolazila iz suprotnog pravca. Od siline čeonog udarca, "zastava" se prevrnula i sletjela u kanal pored puta. U tom automobilu nastradali su žena i muškarac, oboje stariji od 50 godina i najvjerovatnije, po nezvaničnim informacijama, supružnici iz Lajkovca, čiji se identitet i dalje utvrđuje.

Nepoznat je i identitet i stepen povreda vozača "opela" koji je sanitetom Hitne pomoći prevežen u Urgentni centar valjevske bolnice, piše Blic.

S obzirom da su oba vozila od siline udarca bila smrskana, poginule i povrijeđenog morali su da izvuku vatrogasci, koji su isjekli limariju.

Saobraćaj na ovom dijelu puta Valjevo-Beograd i dalje je usporen, a saobraćajna policija vozila usmjerava na alternativne pravce kako bi se, dok traje uviđaj, izbjegli veći zastoji.