Oduzeti reno i opel

Dva automobila oduzeta na području Policijske uprave Gradiška

  • Извор: АТВ
  • 06.12.2021. 08:44

Policijski službenici Policijske stanice Srbac su u subotu oko 19,10 časova, na lokalnom putu Razboj – Laktaši, u mjestu Кukulje, opština Srbac, zaustavili i kontrolisali putnički automobil marke reno kilo, kojim je upravljao I.B. iz Gradiške.

Izvršenom kontrolom, utvrđeno je da je navedeni upravljao neregistrovanim vozilom pod uticajem alkohola u organizmu, te da kod sebe nije imalo vozačku dozvolu. 

“Na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni, utvrđeno je da lice ima dug u iznosu od 1.425 КM”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Još jedan automobile oduzet je na području koje pokriva ova Policijska uprava. Naime, noćas oko 00,30 časova, policijski službenici Policijske stanice Gradiška su u mjestu Brestovčina, pokušali zaustaviti putnički automobil  marke opel vektra koji nije stao na znak stop policijskog službenika, te je isti ubrzo zaustavljen i kontrolisan.  Vozilom je upravljao O.P. iz Gradiške.

“Daljom kontrolom, utvrđeno je da je lice upravljalo neregistrovanim vozilom na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske oznake, a pod uticajem alkohola u organizmu, te kod sebe nije imalo vozačku dozvolu. Na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni, utvrđeno je da lice ima dug u iznosu od 2.100,80 КM”, naveli su iz Policijske uprave Gradiška.

Policijski službenici su privremeno oduzeli putničke automobile, a protiv lica I.B. i O.P. će biti podneseni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.


  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.