Batalage

Dušan nožem ubadao Violetu dok su u kući bila djeca

  • 14.10.2019. 16:09

Dušan Petronijević (34) svirepo je ubio svoju bivšu djevojku Violetu Jošić (19), u njenom domu u selu Batalage kod Koceljeve, u trenutku dok su u kući bila djeca njene maćehe.

Dušan je sačekao da se Violeta u nedjelju ujutru vrati kući iz noćne smjene i nasrnuo je na nju nožem, zadajući joj više desetina uboda po tijelu. Violeta je zadobila i brojne posjekotine po rukama pokušavajući da se odbrani od pomahnitalog mladića.

Dok je u napadu bijesa nasrtao na nesrećnu djevojku nožem, u drugoj sobi su bila djeca Violetina maćehe iz prvog braka. Kada su uletili u prostoriju gdje se dogodio krvavi pir, Violetin otac i maćeha su podigli nesrećnu djevojku koja je ležala u svojoj krvi i hitno je stavili u kola da je odvezu u Dom zdravlja u Koceljevi.

U automobil je sa njima ušao i Dušan, sav krvav i sa nožem u ruci. Nažalost, za djevojku nije bilo spasa, ljekari su mogli samo da konstatuju smrt. Ljekari iz Doma zdravlja prijavili su policiji zločin i Dušan je ubrzo uhapšen.

Kada su saznali za brutalno ubistvo unuke, Violetinoj babi i djedu je pozlilo, pa je morala da interveniše i Hitna pomoć.

Rođaci i komšije ubijene djevojke su u šoku zbog svega što se dogodilo.

"S obzirom na to da je ciljao u vratnu aortu, da je udari tu, mislim da je ciljao da je ubije. Ali nisam sigurna", rekla je juče vidno uznemirena Violetina strina Gordana.

Inače, njihovom raskidu koji se dogodio u septembru prethodio je jedan susret nakon kog je Violeta odlučila da ga ostavi. Navodno, on je na njihov sastanak doveo drugarice kako bi Violetu napravio ljubomornom. Djevojka ga je nakon toga ostavila.

Podsjećanja radi, ubica je u petak uveče automobilom koji je vozio pod dejstvom alkohola napravio karambol u Koceljevu. Potom su uslijedile prijetnje da će se ubiti, a onda i gnusan zločin.

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок