Muškarac (30) iz Trna

Drama u laktaškoj pekari: Ušao, jeo, pa napao radnice

  • 30.12.2019. 19:32

Pravu dramu u jednoj laktaškoj pekari priredio je sinoć tridesetogodišnji muškarac iz Trna. Tamo je normalno ušao, jeo, pa ništa nije dalo naslutiti ono što je uslijedilo. Kada je krenuo, kako nam očevici pričaju, napao je radnice.

Vikao je da će se vratiti, pobiti sve, a onda i sebe. Drama se nastavila i po izlasku iz pekare. Muškarac se bacio na haubu automobila koji je bio u pokretu, a nakon što se vozilo zaustavilo, razbio je prozor na suvozačevom mjestu, pao na zemlju i tom prilikom zadobio povrede stomaka.

Oko 20 časova sanitetskim vozilom Službe hitne pomoći Laktaši dovezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske. Trenutno je van životne opasnosti.

"Zdravstveno stanje tridesetogodišnjeg pješaka koji je povrijeđen u mjestu Trn stabilizovano je i nalazi se na liječenju u Klinici za opštu i abdominalnu hirurgiju", saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Na licu mjesta je izvršen i uviđaj. Iz policije je saopšteno da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali putnički automobil marke "Golf" kojim je upravljalo lice A.J. i pješak J.Z. koji je zadobio tjelesne povrede. O svemu je obavješteno Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.