Pretučena trojica kontrolora

Drama na autobuskoj stanici: Dvojica putnika pretukli kontrolore

  • 27.03.2019. 21:19

Dvojica nepoznatih putnika sarajevskog gradskog prevoza danas su u poslijepodnevnim satima fizički napali kontrolore GRAS na autobuskom stajalištu kod kružnog toka na Ilidži.

Kako je saopšteno iz GRAS, trojica kontrolora napadnuti su dok su obavljali svoju službenu dužnost.

Tom prilikom, prema riječima očevidaca, revizorima inicijala Š. M., H. S. i D. M. nanesene su teže tjelesne povrede, izrazito vidne u predjelu glave i lica, prenosi Klix.

Oni su nakon napada smješteni na Kliniku urgentne medicine na sarajevskoj klinici gdje im se ukazuje ljekarska pomoć i vrše medicinske pretrage.

"U autobusu koji je saobraćao na relaciji Vlakovo- Ilidža kontrolori su zatekli putnika bez karte i zahtijevali od njega da kupi kartu, a što je on, nakon negodovanja, i učinio. Odmah nakon što su vozilo napustili revizori, to su učinila i dvojica putnika koji su potom fizički nasrnuli na revizore i nanijeli im niz tjelesnih povreda u predjelu glave, lica i grudnog koša. Na mesto događaja pozvani su pripadnici Policijske uprave Ilidža koji su izvršili uviđaj, dok su napadači, u međuvremenu, pobjegli", navodi se u saopštenju GRAS.

Iz preduzeća GRAS najoštrije osuđuju ovo gunusno djelo i pozivaju nadležne i institucije da što prije pronađu počinioce i kazne ih.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.