Horor u Srbiji

Dragan (55) zaklao ženinog ljubavnika pred djetetom i sve prenosio uživo na Fejsbuku

  • 27.08.2020. 21:28

Dragan B. (55) izbo nasmrt Zorana Tošovića (52), a zatim je javio policiji da je počinio ubistvo i mirno sačekao patrolu.

Kragujevčaninu Draganu B. (55) određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je u noći između srijede i četvrtka ubio Zorana Tošovića (52) u njegovoj kući u selu Čestin u okolini Knića.

Sumnja se da je Dragan B. dio zločina prenosio uživo na Fejsbuku.

- Kad je došao kod žrtve kući, navodno je uključio kameru na telefonu i snimao svađu. Nju je emitovao uživo na Fejsu, ali sam čin ubistva nije - kažu prijatelji uhapšenog, koji tvrde da su taj snimak gledali.

Zario mu nož u glavu

Sumnja se da je zločin izazvao ljubavni trougao u kome su živjeli ubijeni Tošović, osumnjičeni Dragan B. i njegova bivša žena Dragana, koja je posljednjih godinu dana živjela sa ubijenim, ali se istovremeno vraćala i Draganu B.

- Dragan je oko dva sata iza ponoći, u društvu maloljetnog pastorka (15), Draganinog sina, došao do Tošovićeve kuće. Tu se se posvađali i potukli, a onda je Dragan zgrabio nož i više puta ga zario suparniku u glavu i tijelo. Čovjek je odmah umro - kaže izvor i dodaje da je Dragan B. odmah pozvao policiju i rekao šta je uradio, a zatim mirno sačekao patrolu.

Prema riječima izvora, Tošović i bivša žena uhapšenog upoznali su se prije godinu dana preko Fejsbuka.

- Ona je došla iz Kragujevca da živi sa Zoranom, ali im ljubav nije cvjetala. Svađali su se, prijavljivali jedno drugo policiji, pa su na kraju oboje dobili zabranu bliskog kontakta. Dragana je nekoliko puta odlazila od Zorana, vraćala se bivšem, i obrnuto. Ona je definitivno napustila Zorana početkom jula, ali su njihovi kontakti ipak nastavljeni - priča izvor i dodaje:

- Tošović je nedavno prijavio da ga Dragana i Dragan stalno uznemiravaju SMS porukama i preko Fejsa.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм