Protiv Miloša Obradova

Dopuna izvještaja u vezi sa ubistvom Damira Ostojića

  • 12.04.2019. 09:12

Protiv Miloša Obradova sa Pala podnesena je dopuna izvještaja Republičkom javnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo na štetu Damira Ostojića i teško ubistvo u pokušaju na štetu Sandre Jošić iz Banjaluke.

"Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske podnijeli su Republičkom javnom tužilaštvu, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala dopunu izvještaja protiv M.O. sa Pala zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo na štetu Damira Ostojića i teško ubistvo u pokušaju na štetu Sandre Jošić iz Banjaluke", saopšteno je iz MUP-a Srpske. 

Navodeći samo inicijale, u saopštenju iz MUP-a se navodi da se Obradov sumnjiči da je sa Stefanom Samardžijom i još jednim nepoznatim licem 5. septembra prošle godine izvršio pomenuta krivična djela u Banjaluci. 

Iz MUP-a Srpske naglašavaju da se istraga na ovom predmetu nastavlja. 

Srna nezvanično saznaje da se Miloš Obradov nalazi u pritvoru u KPZ Zenica, zbog sumnje da je sa Srećkom Trifkovićem učestvovao u ubistvu sarajevskih policajaca, dok se Stefan Samardžija nalazi u pritvoru u KPZ Banjaluka zbog ubistva Damira Ostojića.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)