Nenadoknadiv gubitak

Dodik uputio saučešće porodici tragično nastradalog policajca

  • 22.04.2019. 14:25

Srpski član Predsjedništva Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici policajca Slađenka Tubina iz Prijedora koji je stradao obavljajući časno i hrabro svoju dužnost.

"Sa dubokim žaljenjem sam primio vijest o nesreći koja se dogodila sinoć u Ljubiji kod Prijedora u kojoj je tragično nastradao mladi policajac Slađenko Tubin koji je časno i hrabro obavljao svoju dužnost", istakao je Dodik. 

Dodik je istakao da je tragična smrt policajca nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu, kolege i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH. 

"Uspomena na njega ostaće zauvijek sačuvana u srcima njegove porodice, radnih kolega i svih ljudi koji su ga voljeli i poštovali", istakao je Dodik. 

Cvijanović: Osuđujem svaki vid nasilja

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović osudila je ubistvo policajca Slađenka Tubina u Prijedoru, ističući da je važno da Republika Srpska jača svoje kapacitete radi adekvatnog reagovanja na sve bezbjednosne izazove.

"Osuđujem prije svega svaki vid nasilja, a pogotovo kada se desi nešto tako strašno i kada neko odluči da nekome oduzme život", rekla je Cvijanovićeva danas novinarima u Banjaluci. 

Ona je istakla da je važno da Republika Srpska jača svoje kapacitete radi adekvatnog reagovanja na sve ono šta su izazovi za ukupno bezbjednosno stanje, stanovništvo, imovinu i Srpsku. 

"Opredjeljenje je da se bolje spremamo za sve izazove, iako ne možete uvijek da predvidite sve situacije, ali se dosta toga može uraditi na tom planu", dodala je predsjednik Srpske. 

Predsjednik Republike Srpske je takođe uputila telegram saučešća porodici tragično nastradalog policajca.

Policajac Slađenko Tubin podlegao je noćas povredama od prostrelnih rana nakon što je na njega u Gornjoj Ravskoj pucao Marko Šabić. 

Šabić je prethodno oca Veselka ubo nožem u grudi, a kada je policajac Slađenko Tubin došao na intervenciju, Šabić je otvorio vatru na njega.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

    Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада.