Akcija pripremana mjesecima

Doboj: U akciji "Teatar" uhapšene tri osobe

  • 19.06.2019. 19:04

Trojica uhapšenih, više od 3 kilograma skanka, oko jedan kilogram spida, 100 grama kokaina, dva kilograma eksploziva,  novac raznih valuta, vage, mobilni telefoni. To je epilog  policijske akcije kodnog naziva „teatar“, provredene na području Doboja.

ATV nezvanično saznaje da su uhapšeni Anđelko Milićević, Milan Mitrović i Kristijan Majstorović. Akcija je mjesecima pripremana. 

"Koja je usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja je na području  grada Doboja i šire okolone  bavila se nedozboljenim prometomi proizvodnjom opojnih droga, kao i nedozvoljenim prometom eksplozivnih materija", kaže Mirna Miljanović, Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske.

Milićević, koji je prema nezvaničnim saznanjima, jedno vrijeme radio kao vozač dobojske hitne pomoći, je navodno bio vođa grupe. Samo tokom akcije kako nezvanično saznajemo, pronađeno je 650 grama spida, a veće količine nakon pretresa stanova i vozila uhapšenih

Policijska akcija „teatar“ pripremana je od marta mjeseca. Niko od trojice uhapšenih, kako su nam  potvrdili u dobojskoj policiji, nije im od ranije poznat po izvršenju krivičnih djela“. 

Nisu ih imali u evidenciji, ali su ih pratili. Inicirali su akciju, kažu u dobojskoj polciji. a provedena je pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

"Koju je provodila Uprava za organizovani i teški kriminalitet zajedno sa pripadnicima PU Doboj“, kaže Žarko Panić, načelnik Odjelenja kriminaslističke policije PU Doboj.

Uhapšeni su dobi od 23 do 33 godine. Nakon policijske obrade predati su tužilaštvu. Ispred te institucije  neke od njih su čekali članovi porodce. Jedna od prisutnih djevojaka, napala je snimatelje, prijeteći da će da razbije kameru.

Тагови:
  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)