Kolumbijka Sonja Suarez Gonzales (45)

Djevojka ubijenog Strahinje Stojanovića objavila snimak

13:10, 18.09.2020.
Izvor: Blic
Kolumbijka Sonja Suarez Gonzales (45), djevojka likvidiranog Strahinje Stojanovića (30), objavila je na društvenim mrežama video Stojanovića.

Pet dana nakon stravične eksplozije u kojoj je ubijen Stojanović kada je ispod njegovog automobila postavljena bomba, sahrane i brojnih saslušanja u policiji, Kolumbijka se ponovo oglasila preko Instagrama.

Ona je uz stihove poznate pjesme “I love you baby” objavila kratak video na kom se vidi kako ona i Stojanović uživaju na moru.

Inače Suarezovoj, koja se u momentu likvidacije nalazila u džipu zajedno sa pokojnim Strahinjom, je zabranjeno da napusti zemlju.

Suarez Gomez je dala iskaz u tužilaštvu gde je došla u pratnji advokata i Stojanovićeve majke, koja nije saslušavana, niti joj je upućen poziv.

Ona je ispričala da su se Strahinja i ona upoznali prošle godine u Španiji i da su tada uplovili u vezu, da su vrijeme provodili u putovanjima, obilasku restorana i teretanama, kao i da su se kobnog dana uputili na Ušće da gledaju auto-trke.

Kako se sumnja Stojanovića je ubio plaćeni ubica koji je došao iz BiH, a nagađa se da je motiv likvidacija osveta za njegovu umješanost u smrt poznatog beogradskog advokata Miše Ognjanovića, inače branioca Luke Bojovića, vođe zemunskog klana.