Djevojka nestalog trenera Jove Kecmana: Bio je nervozan, gledao na sat i kroz prozor, pričao da ima lični problem

15:59, 19.10.2020.
Izvor: Telegraf.rs
- Jovo je bio jako vezan za porodicu, naročito za oca i meni je u jednom trenutku rekao "pazi mi Mileta", ali mi smo se uvijek šalili... Ja se iskreno nadam da će ga naći ili da će se pojaviti - kazala je za Telegraf.rs Ana, djevojka nestalog Jove Kecmana (51).

Beogradski trener je nestao 24. septembra, i kako priča njegova djevojka, sa sobom je ponio samo ličnu kartu i najmanje 16.000 evra. Mobilni telefon je ostao kod kuće.

- Jovo je nekoliko dana prije nestanka počeo da skuplja novac. Tad je, takođe, odlučio da proda kuću, koja vrijedi oko 300.000 evra i našao je kupca, napravili su predugovor. I Miletu, ocu je tražio da podigne kredit. Rekao je da prodaje kuću jer ne može više da se bavi treninzima, da mu je dosadilo i da hoće da ide u penziju. On nikome nije dugovao novac i nije imao finansijskih problema, tako da ne znam za šta mu je bio potreban novac - ispričala je sagovornica.

Kako kaže Ana, beogradski trener je oko dvije nedjelje prije nestanka počeo da bude uznemiren.

- Stalno je gledao kroz prozor, na sat kao da nešto čeka. Stalno je bio nervozan i pričao je da ima neki lični problem, ali ne i koji. Radio je normalno, držao je treninge, imao je mušterije, ali nije mogao da bude posvećen poslu zbog tog ličnog problema - objašnjava sagovornica.

Ana i Jovo se poznaju oko šest godina, a zabavljaju se posljednjih nekoliko mjeseci. Kako ona navodi, sve je bilo u redu dvije nedjelje prije nestanka.

- Pravili smo planove za budućnost, tako da je meni sve ovo čudno. Kad god krenem da tražim informacije o njemu, naiđem na zid. Niko ništa ne zna, ni drugovi, ni prijatelji. Došla sam do svih njegovih kontakata i niko ništa ne zna - ističe djevojka.

Jovo izgleda i ponaša se opasno, ali...

Kecman, prema riječima njegove djevojke, izgleda opasno i voli da se tako ponaša, ali je sušta suprotnost.