Kragujevac

Djevojka koja je pokušala da se ubije zbog zelenaša trudna

20:59, 07.07.2019.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Djevojka koja je danas hospitalizovana u Kliničkom centru Kragujevac zbog pokušaja samoubistva najverovatnije je trudna, saznaje Kurir.

Ona je popila "bromazepane", u pokušaju da sebi oduzme život, zbog zelenaša koji su došli da od njenog muža "uteruju" kamatu.

"Njenog muža je sinoć u kući njegovog drugara pokušao nožem da izbode M. A. iz naselja Ilina voda", kaže nezvanično odlično obaviješten izvor Kurira.

Prema njegovim riječima, mladić je pozajmio 900 evra od poznatog zelenaša u Kragujevcu, koji je nekada prodavao dijelove na pijaci i imao svoji tezgu, a kasnije je ušao u posao sa taksi vozilima.

"Otac mladića je vratio 900 evra, a zelenaš je navodno oprostio kamatu. Međutim, proganjanje se nastavilo preko M. A. zato što je mladić pozajmljivao da bi vratio kamatu na kamatu", kaže nezvanično naš izvor dobro upućen u dešavanja.

On kaže da je mladića avantura sa zelenašima koštala automobila "audi" i pet hiljada evra. Međutim agoniji nije bilo kraja.

"Sve je kulminiralo sinoć kada je M. A. nožem nasrnuo na njega. Inače, on važi za "vojnika" čovjeka od koga je sve krenulo, nekadašnjeg pijačara. Djevojka nije mogla sve da podnese. Spremali su svadbu. Mislim da je u drugom mjesecu trudnoće", kaže naš izvor.

Kako saznajemo, u toku je intenzivna akcija kragujevačke policije.