Djevojčica u sastavu ispisala tajnu i odala očuha pedofila

  • 20.05.2020. 22:27

Policija je uhapsila Kragujevčanina L. R. (64) zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju maloljetnu pastorku (12), a jeziv slučaj prijavila je djevojčicina nastavnica iz škole nakon što je pročitala njen sastav.

Prema riječima izvora iz istrage, osumnjičenom očuhu lisice su stavljene prije nekoliko dana, a zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje, nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu, određen mu je i pritvor do 30 dana. Sagovornik upoznat sa slučajem objašnjava da je djevojčica sredinom mjeseca dobila zadatak da napiše sastav.

U sastavu trebalo da otkrije svoju tajnu

"Zbog situacije sa pandemijom ona pohađa onlajn nastavu i cijeli razred je trebalo da napiše rad u kome će otkriti jednu svoju tajnu, a potom su ih fotografisali i slali nastavnici na Vajber", kaže sagovornik za Kurir, i dodaje da je djevojčica to vidjela kao način da izađe iz očuhovih kandži.

"Opisala je da je mamin muž neprimjereno dodiruje kada ostanu sami. Navodno, navela je da ju je mazio po grudima i intimnim dijelovima tijela i prijetio joj da to nikome ne govori, jer će se onda dogoditi nešto loše, kao i da to mora da bude njihova tajna", kaže izvor.

Prava reakcija svih iz škole

Kako dodaje, kada je nastavnica pročitala njen sastav, zaprepastila se i o tome obavijestila školskog psihologa, razrednog starješinu i direktora škole.

"Zaposleni u školi nisu gubili vrijeme. Psiholog je odmah obavio razgovor sa učenicom, u kom je ona potvrdila sve ono što je napisala u domaćem zadatku. Škola je obavijestila policiju i tužilaštvo i osumnjičeni muškarac je uhapšen, a istraga je u toku", pojašnjava izvor i dodaje da će se tokom istrage utvrditi koliko dugo je pastorka trpjela seksualno nasilje.

Odraslu djecu ne iznenađuje hapšenje oca

Komšije i poznanici porodice ispričali su da uhapšeni godinama živi sa majkom djevojčice.

"I on i djevojčicina mama su prije ovog imali druge brakove. On sa prvom ženom ima više odrasle djece, a ona dvanaestogodišnjakinju, a u međuvremenu su i zajedno dobili dijete. Osumnjičeni, navodno, nije u kontaktu sa djecom iz prvog braka jer ih je, kako su to oni pričali, tokom zajedničkog života često tukao. Ta djeca ne žele ni da čuju za njega, a za hapšenje kažu da ih ne iznenađuje", kaže poznanik i dodaje: "On je težak čovjek, ima lošu narav, ali je izuzetno inteligentan".

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм