Dječaci (8 i 11) saznali da su roditelji poginuli: "Neutješni su, dozivaju majku i oca"

  • 31.07.2020. 22:46

Braća A. (11) i N. (8) Milosavljević vratili su se iz bolnice kući u Laćarak, gdje su saznali da njihovi roditelji Željka (39) i Nebojša (46) nisu preživjeli strašan udes 25. jula na pružnom prelazu Zmijnjak.

Kobnog dana, četvoročlana porodica se vraćala "fordom fokusom" sa odmora u Banji Koviljači, kada ih je udario voz. Od siline udarca lokomotiva je 40 metara vukla smrskani auto. Nebojša i Željka su na mjestu poginuli, dok su se njihovi sinovi donedavno liječeli u bolnici.

Komšija ove porodice ispričao je da je A. imao prelom potkoljenice, dok je N. dobio nagnječenje kuka, piše "Informer".

- Dok su bili u bolnici, dječaci nisu znali da su ostali bez roditelja, rečeno im je da su im mama i tata u komi. Nebojšini i Željkini roditelji sačekali su da se obavi sahrana, da to sve prođe, pa da odu po djecu u bolnicu i da im tek onda saopšte najstrašnije, da im mama i tata nisu preživjeli - priča komšija.

O djeci će se, kaže on, brinuti Nebojšini roditelji Biljana i Živorad i njihova kćerka Nataša, koja živi sa njima i sa svojom trogodišnjom kćerkom.

- Bila je to divna i složna porodica, svima nam je teško što im se dogodila tragedija. Šta sad reći dječacima, neutješni su... Koje riječi utjehe upotrijebiti kad im nije ni do čega, samo plaču... Mali N. stalno doziva mamu i tatu. Neće ni da izađu na ulicu da se igraju sa drugom djecom, trebaće im puno vremena da se oporave - priča komšija.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.