Akcija "Klub dva"

Pogledajte snimak hapšenja u Banjaluci

  • 17.06.2019. 12:14

Devet lica lišeno je slobode tokom akcije kodnog naziva "Klub 2" koju provode policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijska uprava Banjaluka pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, rekla je Srni načelnik načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Kako nezvanično saznaje ATV u akciji su privedeni Ognjen Savić, Ozren Savić, Draško Romić, Dušan Babić, Stefan Pavlović, Aleksandar Savić, Igor Radošević, Darko Vrančić i Marko Mihajlović.

Miljanovićeva je naglasila da su navedena lica lišena slobode zbog postojanja osnova sumnje da je izvršeno krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i krivično djelo zelenaštvo.

Policija je u pretresima na širem području Banjaluke, obavljenim u sklopu akcije kodnog naziva "Klub dva", oduzela više od šest kilograma droge. "Izvršeni su preteresi na 15 lokacija na širem području Banjaluke i oduzeto je oko četiri kilograma hašiša, oko dva kilograma skanka, 4,47 grama koakina, šest tableta ekstazija i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela", rekla je novinarima u Banjaluci portparol Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske Mirna Miljanović.

Pogledajte snimak hapšenja:

 

Povezane vijesti:

 

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.