Čazma

Detalji užasa: "Mislio sam da su poginuli. Troje ih je ispalo iz auta, bili su posvuda'

  • 27.09.2020. 15:30

U saobraćajnoj nesreći do koje je došlo oko 7.10 na ulazu u Gornji Draganec iz smjera Čazme, BMW probnih splitskih registracija u kojem je bilo pet ljudi, sletio je s ceste u ogradu kuće na suprotnoj strani ceste.

Na mjesto nesreće stigla su tri vozila Hitne pomoći i petoro ljudi iz automobila su prevezli u bjelovarsku bolnicu. Svi putnici su mlađe životne dobi, od 20 do 24 godine, a četvero ih je teže povrijeđeno. Navodno se radi o lomovima ruku i nogu, ali kako nezvanično saznajemo, niko od njih nije životno ugrožen.

Autom su probili ogradu porodičnog dvorišta te strgali i trampolin. Srećom, djeca se tada nisu igrala vani u dvorištu.

- Odmah sam izašao van, mislio je da je barem dvoje poginulo jer su svi bili u nesvijesti. Vozača i suvozača su vatrogasci vadili iz auta jer su ostali prikliješteni u autu - rekao je vlasnik kuće u čijoj ogradi je završio BMW splitskih tablica.

Kako saznbaje 24sata.hr, mladi koji su se vozili u autu, išli su sa 18. proslave prijateljevog rođendana iz Čazme. Još se ne zna jesu li bili pod uticajem alkohola.

- Čula sam jedno jako čudan zvuk prije udarca i kroz prozor sobe dnevnog boravka sam vidjela kako je auto završio u ogradi. Automatski sam uzela mobitel i zvala 112.  Dok sam shvatila gdje je bio ko... Jedna djevojka je bila kraj dječjeg trampolina, dvoje je ostalo prikliješteno u autu, jedan na suprotnoj strani ograde, a petog sam vidjela na kamenjaru kod ljuljačke. Vozač i suvozač ostali su prikliješteni - ispričala je vidno potresena svjedokinja nesreće.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.