Saobraćajna nesreća

Detalji tragedije u Prijedoru: Dječak na biciklu se držao za motor u pokretu

  • Извор: Српскаинфо
  • 25.07.2021. 14:28

Saobraćajna nesreća u Prijedoru u kojoj je ugašen život dvanaestogodišnjeg dječaka još jedna je opomena svim učesnicima u saobraćaju da poštuju propise i čuvaju sebe i druge.

Podsjećamo, juče oko 16 sati u Ulici Srpskih velikana desila se saobraćjana nesreća u kojoj su učestvovali vozilo mazda kojom je upravljala dvadesetjednogodišnja djevojka i dječak (12) koji je bio na biciklu.

Neimenovani sagovornici portala "Srpska info" koji su navodno bili na mjestu nesreće opisuju kako se desila ova tragedija.

"Dječak je bio na biciklu, ali se držao za motor koji je vozio jedan momak. Ne znamo je li motor ubrzao ili se nešto drugo desilo, ali je dječak na biciklu izgubio ravnotežu i biciklom prešao na drugu stranu ceste u trenutku kada je naišao auto. Odbio se od auto i pao na asflat od koji je udario glavom", kažu neimenovani sagovornici.

Prevezen je u bolnicu "Doktor Mladen Stojanović", ali nažalost već je bio mrtav.

Iz Policijske uprave Prijedor su saopštili da je u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, na mjestu nesreće obavljen uviđaj.

"Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu uslovima na kolovozu, a poseban apel biciklistima da se pridržavaju propisanih pravila učestvovanja u saobraćaju i roditeljima da obrate dužnu pažnju na maloljetna lica koja su učesnici u saobraćaju", poručili su iz Policisjke uprave Prijedor.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.