Brutalno ubistvo

Detalji teškog ubistva u Bijeljini: Poznanika desetak puta ubo nožem, pa otišao na piće

  • Извор: Српскаинфо
  • 06.10.2021. 16:46

Dejan Ljubojević (23) nakon što je brutalno ubio poznanika Aleksandra Vukovića (26) zvanog Cigo, otišao je na benzinsku pumpu, gdje je naručio piće i ostao sve do trenutka hapšenja, saznaje Srpskainfo.

Ubistvo se desilo u noći između utorka i srijede ispred prodavnice u selu Međaši kod Bijeljine.

Izvor blizak istrazi pojasnio da se još uvijek ne zna tačan motiv ubistva, kao ni to zbog čega su se njih dvojica tako kasno našli.

„Njih dvojica su se u noći između utorka i srijede našli ispred prodavnice i spomenika u Međašima, ali nikome nije poznato razlog njihovog nalaska, kao ni šta je dovelo do sukoba“, ističe sagovornik Srpskainfo.

On dodaje da je najvjerovatnije u jednom trenutku došlo do svađe i sukoba između njih dvojice i Ljubojević je desetak puta nožem ubo Vukovića po cijelom tijelu. Sve se to dešavalo oko 2.30 .

„Ubodi su uglavnom bili  po stomaku i grudnom košu. Nakon ubistva on je sjeo u svoj automobil i pobjegao, te ostavio Vukovića da krvari. Cigo je telefonom, pozvao policiju i rekao šta se desilo i da je u veoma lošem stanju“, kaže izvor Srpskainfo.

Na lice mjesta odmah je upućena policijska patrola, a policija je obavijestila i Hitnu pomoć.

„Kada su došli na lice mjesta Vuković je još bio živ i tu mu je odmah pružena ljekarska pomoć, a zatim je prevezen u bolnicu u Bijeljinu. On je bio svjestan i ljekarima je rekao da ga je nožem izbo Ljubojević. Međutim, sat vremena kasnije je preminuo od veoma teških povreda“, ističe pomenuti izvor.

Policija je odmah pokrenula veliku potragu za osumnjičenim i nakon četiri časa on je pronađen.

„Ubica je u 6.25 časova nađen na benzinskoj pumpi, gdje je mirno sjedeo i pio piće. Prema prvim informacijama bio je pod uticajem alkohola. On je odmah uhapšen i priveden u službene prostorije“, ističe izvor iz istrage.

Izvor Srpskainfo pojasnio da osumnjičeni Dejan Ljubojević nije poznat policiji po teškim krivičnim djelima.

„Možda je nekad uhapšen za neki prekršaj, ali za teža krivična djela nije privođen. Međutim, ubijeni Vuković je već godinama poznat policiji“, kaže sagovornik.

Dodaje da je on hapšen zbog nasilnčkog ponašanja, krađa i drugih djela.

„Prije dvije godine Vuković je uhapšen nakon što je policija u njegovoj kući pronašla oko pet kilograma skanka. Kada je vidio policiju on je pokušao drogu ubaciti u šporet i zapaliti je, ali su ga inspektori spriječili“, kaže pomenuti izvor. 


Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић