Detalji stravične nesreće koja je Nikšić zavila u crno: "Odjednom se pojavio automobil, bilo je strašno"

  • 30.05.2020. 17:40

Jelena Jovović (42) iz Danilovgrada i Marina Vuletić (46) iz Nikšića stradale su, a 26 je povrijeđeno u sudaru minibusa prevoznika „Glušica“ koji se iz Nikšića kretao ka Podgorici, i automobil marke Folskfagen bduvanskih registarskih oznaka (upravljala D.T.) koji je išao prema Nikšiću, nakon čeka je minubus sletio u provaliju pored puta duboku tridesetak metara, dok se automobil u kojem su, bili majka i kćerka, od siline udara „zakucao“ u stijenu.

Utvrđeno je da je Folksfagen prešao na lijevu stranu kolovoza. Autobusom nikšićkog prevoznika „Glušica“ upravljao je Raco Tomović, koji je pokušao da izbjegne najgore, ali nije uspio. I on je zadobio povrede, koje srećom, nisu opasne po život.

Među povrijeđenim putnicima bio je Spasoje Tomić, koji je srećom prošao sa lakšim povredama.

- Vozač je dobro vozio, uz prilagođenu brzinu. Odjednom smo vidjeli automobil koji je izletio ispred nas gotovo iz suprotne trake. Vozač nije uspio da ga izbjegne i došlo je do tragedije. Imali smo sreću da se nismo prevrtali niz provaliju, nego smo samo proklizali. Nažalost, epilog je tragičan, izgubljena su dva života, kaže za „Novosti“ Tomić.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм