PU Prijedor

Detalji filmske potjere kod Prijedora - Pronađeni autmobil i kokain

  • 08.02.2021. 15:14

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, na osnovu prethodno prikupljenih informacija o posjedovanju narkotičkih sredstava, 06.02.2021. godine u ulici Maršala Tita u Kozarcu, pokušali su izvršiti kontrolu lica E.B. iz Sanskog Mosta, ali se isti oglušio na policijsko naređenje i vozilom marke „Mercedes“ udaljio se u pravcu Novog Grada, ostvarivši kontakt vozilom sa dva policijska službenika.

Uputivši se za navednim vozilom, zaustavljanje i kontrolu vozača i vozila, policijski službenici su pokušali i na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad u mjestu Petkovac, koristeći vidljivu svjetlosnu signalizaciju postavljenu na službenom vozilu (plavo rotaciono svjetlo), međutim, vozač se ponovo oglušio o naređenja, udario vozilom dva policijska službenika koja su zadobila lakše tjelesne povrede, kao i službeno vozilo, te nastavio kretanje.

Vozilo marke „Mercedes“ pronađeno je napušteno nedaleko od navedene lokacije, a potom i vozač E.B. iz Sanskog Mosta, kod kojeg je pronađena i oduzeta praškasta bijela materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain.

Тагови: