Mladić osumnjičen da je silovao komšinicu u Banjaluci

Deliću određen jednomjesečni pritvor

  • 28.09.2019. 08:12

Alemu Deliću (20) iz Travnika, osumnjičenom da je silovao šezdesetsedmogodišnju komšinicu u njenom stanu u Banjaluci, u petak je određen jednomjesečni pritvor.

Kako nezvanično saznaju Nezavisne, Delić je radio u Banjaluci, gdje je bio podstanar u jednoj kući u kojoj je takođe podstanar bila i žrtva.

Sve se odigralo u srijedu, u noćnim satima, kada je, kako nezvanično saznaju Nezavisne, on došao u dio objekta gdje je stanovala njegova 47 godina starija komšinica.

U njenom stanu, kako je potvrdio izvor blizak istrazi, mladić je nasrnuo na ženu kojoj je, pored gnusnog čina koji je počinio nad njom, nanio i tjelesne povrede. Takođe, Nezavisne saznaju da su pronađeni i određeni dokazi koji ga mogu povezati sa djelom za koje je osumnjičen.

Iz banjalučkog tužilaštva u petak nisu navodili detalje, u cilju zaštite žrtve, navodeći samo da je osumnjičenom Deliću stavljen prijedlog za pritvor zbog sumnje da je počinio pomenuto krivično djelo.

Silovanje se, kako su naveli, desilo na štetu šezdesetsedmogodišnjakinje, a krivično djelo Travničanin je počinio u Banjaluci.

Pritvor mu je predložen, a potom i određen zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni ponoviti krivično djelo.

Тагови: