Okružni sud potvrdio optužnicu

Davio dispečerku telefonskim kablom: Dejan Knežević optužen za pokušaj ubistva u Banjaluci

  • 06.03.2019. 15:17

Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv Dejana Kneževića iz Prijedora optuženog za pokušaj ubistva dispečerke taksi udruženja u Banjaluci A.P.

Prema optužnici Knežević je 2. decembra 2017. godine pozvao taksi službu, nakon čega mu je dispečerka A.P. odgovorila da nema slobodnog vozila, jer je Knežević nalazio na listi “nepoželjni” jer je u ranijem periodu pozivao taksi službu u alkoholisanom stanju.

Nakon što je A.P. spustila slušalicu, Knežević je opet pozvao i zaprijetio, te je ubrzo stigao u prostorije taksi udruženja.

"Odmah po ulasku u prostoriju optuženi je verbalno napao oštećenu A.P. koja je putem dispečerske veze taksi službe uputila poziv za pomoć. Knežević je fizički nasrnuo na oštećenu. Kada je A.P. pokušala da se odbrani rukama Knežević je uhvatio za obje ruke, a zatim uzeo slušalicu od telefona koji se nalazio na stolu i kabl od slušalice telefona omotao oko vrata oštećene i zatezao kabl oko njenog vrata", navodi se u optužnici.

Knežević je dispečerku gurao prema podu i zatezao kabl oko njenog vrata, te je slušalicom udarao u glavu. Dispečerka A.P. je pala na pod i počela da gubi svijest, ali je Knežević i dalje nastavio udarati rukama po tijelu. Kod oštećene su konstatovana nagnječenja glave, vrata i ruke.

Knežević je nakon premlaćivanja pobjegao i to neposredno prije nego je u kancelariju ušao M.R, taksista koji je došao po prethodno upućenom pozivu u pomoć oštećene A.P.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.