Padinska Skela

Čuvar nasipa namamio dječaka (6), pa ga seksualno zlostavljao

  • 16.03.2020. 17:58

Aleksandar P. (53) iz Padinske Skele koji je uhapšen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad dječakom (6), radio je kao čuvar nasipa, a objekat u koji je namamio dječaka bila je zapravo kućića u kojoj čuvar boravi.

Do hapšenja predatora došlo je nakon što je majka dječaka, vidjevši da joj nema djeteta, krenula u potragu za njim i pronašla ga u kućici za čuvare u naselju Jabučki rit na opštini Palilula.

Uhapšeni muškarac, Aleksandar P. osumnjičen je da je namamio 6-godišnjeg dječaka u improvizovanu sobu u garaži u kojoj je živio. Kako se sumnja, nakon što je namamio dhečaka, on je posegnuo za mobilnim telefonom, a potom otvorio galeriju prepunu fotografija pornografskog sadržaja.

– Dječačiću je navodno pokazivao na mobilnom fotografije pa tražio od djeteta da skine odjeću i oralno ga zadovolji. Skinuo je potom i svoju odjeću pa se iživljavao nad djetetom – navodi izvor Blica.

Nesrećni dječak bio je zatvoren u kući ovog muškarca sve dok njegova majka nije primjetila da ga nema. Preplašena žena došla je do garaže i zatekla jezivu scenu.

– Dječakova majka je u jednom trenutku primjetila da joj nema djeteta, uletjela je u tu prostoriju i odmah uzela dijete u naručje i istrčala odatle. Odmah je pozvala policiju, a osumnjičeni kada je vidio da dolazi policija pokušao je žiletom da isječe vene – objašnjava sagovornik.

Odmah je pozvana hitna pomoć. Muškarac je tada prevezen u psihijatrijsku ustanovu “Dr Laza Lazarević”, a dječačić je prevezen na Institut za majku i dijete.

Oko njihovih kuća, u krugu od nekoliko kilometara ne živi niko drugi, te niko nije mogao da kaže ništa vezano za Aleksandra – da li je incidentan i da li je i ranije imao slične ispade.

Novinari su uspjeli da dođu do kuće gdje se odigravalo jezivo zlostavljanje dječaka. Na licu mjesta u sobi kuće u kojoj spava Aleksandar i u kojoj je, kako se sumnja, dječaku pokazivao fotogafije, pa tražio od deteta da skine odjeću i oralno ga zadovolji, bili su vidljivi tragovi krvi.

Aleksandar će, kako saznajemo, nakon liječenja, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu na saslušanje. Kako nezvanično saznajemo, biće optužen za obljubu nad djetetom.

Тагови:
  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)