Beograd

Čović i članovi Zvezde dočekali Kuzmića u Urgentnom centru

  • 14.07.2019. 14:00

Ognjen Kuzmić, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Banjaluci, dovezen je u Urgentni centar u Beogradu gdje su ga dočekali predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović i nekoliko članova crveno-bijelih.

Igor Vujčin, portparol crveno-belih, nije želio da komentariše više od onog što je klub objelodanio u saopštenju za javnost, ali su iz tabora srpskog i ABA prvaka potvrdili za Blic da je Kuzmić primljen u bolnicu te da je "sada na ljekarima da odrade svoje".

Podsjetimo, Kuzmić, koji je nedavno na Instagram nalogu ponosno objavio da se vraća u KK Crvena zvezda, čime je njegova sportska biografija dobila novo crveno-bijelo poglavlje, doživio je tešku nesreću u nedjelju ujutru.

On je zbog jakih bolova medicinskim putem uveden u komu, kako bi lakše podnio hitno prebacivanje u Beograd. Ono je obavljeno Helikopterskim servisom Republike Srpske, i to jer je Vlada Republike Srpske dala helikopter da se košarkaški reprezentativac Srbije prebaci na liječenje u prestonicu Srbije. U nju je i stigao oko 12.20.

Prethodno je, u nedjelju u ranim jutarnjim satima, na putu Banjaluka – Prijedor, u Ramićima došlo do saobraćajke u kojoj su se sudarila dva luksuzna automobila. Dva metra i 13 centimetara visokog Kuzmića su vatrogasci izvlačili oko pet minuta iz oštećenog vozila, kako bi doktori mogli da mu ukažu pomoć.

Kuzmić je u sudaru polomio obje vilicu i grudni koš, zbog čega su ga banjalučki medicinski stručnjaci stavili u indukovanu komu.

On, srećom, nema hematome na mozgu, ali su njegove povrede izuzetno ozbiljne i, iako nije životno ugrožen, zahtijevale su pomenuti transport u Urgentni centar u Beogradu.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник