HAPŠENJE

Četrnaestogodišnjak ukrao automobil, mobilni telefon, ovcu, jagnje i jare

  • 12.02.2020. 14:25

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uhapsili su maloljetnika iz Bačkog Petrovog Sela, zbog postojanja osnova sumnje da je, u ovom mjestu, učinio više krivičnih djela krađa i teška krađa.

Sumnja se da je, pre triji dana, iz nezaključane kuće, ukrao torbicu sa dokumentima, dva mobilna telefona i ključeve od automobila kojim se odvezao i zatim ga ostavio, bez jedne registarske tablice.

Ovaj četrnaestogodišnjak se, takođe, tereti za krađu manje kase sa novcem iz jednog automobila, kao i za krađu raznog alata iz drugog.

Sumnja se i da je, iz štale jednog mještanina, ukrao ovcu, jagnje i jare.

On je osumnjičen i da je provalio u kuću u Bačkom Petrovom Selu i da je ukrao iz nje namještaj i garderobu. Sumnja se da je, pritom, ubio dva psa u dvorištu, pa ga krivična prijava tereti i za krivično djelo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Maloljetnik je priveden nadležnom sudiji Višeg suda u Zrenjaninu koji mu je odredio pritvor, do 30 dana.

Uhvaćeni posle krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhvatili su, noćas, dvojicu osumnjičenih, neposredno pošto su, kako se sumnja, učinili krivično djelo krađa.

Sumnja se da su A. K. (2000) i N. G. (1996), sa gradilišta jedne firme ukrali mašinu za sječenje kamena, koja je pronađena u njihovom kombiju.

Protiv obojice biće podnesena krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično djelo krađa, javlja portal NSuživo.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.