Ibarska magistrala

Četiri mlade osobe poginule, još četvoro životno ugroženo

  • 09.08.2019. 07:43

Četiri mlade osobe poginule su rano jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali kod mjesta Županjac.

Prema prvim informacijama, poginulo je četvoro ljudi, a još četvoro je životno ugroženo. Nesreća se dogodila kod skretanja za Bogovađu.

Do nesreće je došlo kada su se sudarili BMW i "dačija". U "dačiji" je poginulo četvoro. Životno su ugrožena još četiri putnika iz BMW.

MUP Srbije je saopštio da je policija uhapsila N. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je noćas, sat poslije ponoći, na Ibarskoj magistrali kod mjesta Županjac, upravljajući vozilom "bmv", izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su poginule četiri osobe.

Foto: Telegraf.rs

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)