Novi Sad

Čekićem ubio tasta i taštu, pa sav bijes iskalio na supruzi

  • 18.01.2020. 15:56

U višem sudu u Novom Sadu za 3. februar je zakazano pripremno ročište u postupku protiv Gorana Jankovića (38) optuženog za ubistvo supruge Mirjane (32) i njenih roditelja, majke Nade (57) i oca Branislava Pajića (57), u njihovoj porodičnoj kući u novosadskom naselju Telep, 24. maja prošle godine.

Janković, protiv koga je optužnica podignuta 22. avgusta 2019. godine, nalazi se u pritvoru od 27. maja, kada je uhapšen na jednom brodu usidrenom na Ribarskom ostrvu. Prethodno se nekoliko dana skrivao od policije, a navodno je planirao i bjekstvo preko granice. Prema optužnici, on je 24. maja u Ulici Petefija Šandora 156 b usmrtio suprugu Mirjanu, koja se kod roditelja sklonila nakon što je 13 dana ranije podnijela prijavu protiv Gorana zbog nasilja u porodici.

On je tog jutra, kako je navodno rekao, došao da joj se osveti zato što ga je prijavila policiji i sa sobom odvela njihove sinove. Janković je, kako saznajemo, priznao da je tasta i taštu ubio čekićem, a da je Mirjanu najprije tukao i davio i da je na njoj iskalio sav bes.

Pročitajte još:

Srbin poginuo u teškom udesu

Vatrogasci izvukli vozilo iz odvodnog kanala, u njemu našli tijelo mladića

U smrskanom vozilu bila dva brata, jedan poginuo, drugom se ljekari bore za život

Detalji likvidacije ispred osnovne škole: Marko ubijen s leđa pred sinom i dvije kćeri

Ovo su neslavni rekorderi koje je zaustavio presretač MUP-a RS

Тагови: