Nesreća u Njemačkoj

Bratu stradale Anđele ne smiju reći da mu je sestra poginula

  • 07.08.2019. 22:44

Darko Mančić (14), koji je teško povređen u udesu u kome je izgubio sestru Anđelu (19), nesuđenog zeta Miloša Stanojkovića (20) i ujaka Zorana Disića (41), preživeo četiri operacije.

Darko Mančić (14) iz sela Brza kod Leskovca, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, još uvek ne zna da mu je sestra Anđela (19) poginula u istoj nesreći.

Kako za Kurir kaže Mihajlo Stanojković, brat Miloša Stanojkovića (20), koji je nastradao zajedno sa svojom djevojkom Anđelom, Darko je operisan u Njemačkoj i njegovo stanje je za sada stabilno.

Otvara oči

"Imao je četiri operacije do sada. Dobro ih je podnio, a čeka ga još operacija. Počeo je polako da otvara oči. Njegov i Anđelin otac Mile, koji je takođe povrijeđen u udesu, pod jakim je sedativima. Oni vjerovatno nisu ni svjesni onoga što se dogodilo. Vjerujem i da ne znaju da su Anđela i Miloš poginuli i da ih više nema. Ko će im to reći, kad su u teškom stanju", kaže Mihajlo.

Prema njegovim riječima, trenutno sređuju dokumentaciju kako bi dopremili tijela u Srbiju.

"Vozilo je krenulo iz Leskovca za Njemačku po tijela. I Anđela će biti sahranjena u Beogradu", priča Milošev mlađi brat i dodaje da ga je vijest o pogibiji brata pogodila kao grom iz vedra neba.

"Ne možemo da povjerujemo šta nas je snašlo. Čuo sam se s Milošem nekoliko dana prije tragedije. Bio je srećan, bilo mu je lijepo. Ništa nije naslućivalo tragediju", rekao je ranije potreseni brat.

Тагови: