Drama u Sarajevu

Bježeći od policije migrat nožem ubo mladića

  • 26.06.2020. 15:55

Prava drama odigrala se u noći sa četvrtka na petak, nakon što su alarmirani policajci iz starog dijela Sarajeva da je u toku provala u mjenačnicu u ulici Bravadžiluk na Baščaršiji.

Kako Avaz saznaje, migrant iz Maroka pokušao je opljačkati mjenačnicu, ali ga je omeo policajac u civilu. Pljačkaš je krenuo da bježi, a u potjeru je krenuo policajac kojem su se pridružila još dvojica uniformisanih kolega.

Policajci su uzalud u više navrata govorili „stop, policija“. Sve je čuo jedan mladić koji je odlučio pomoći policiji. Njegov potez ga umalo nije koštao glave, jer je migrant bio naoružan s nožem. U trenutku kada ga je hrabri Sarajlija pokušao zaustaviti i savladati, migrant je izvukao nož i ubo ga u rame.

Tu nije bio kraj drami, jer je migrant nastavio da bježi. Policajci su ga uspjeli sustići tek kod osnovne škole Edhem Mulabdić. Ratoborni migrant je ponovo krenuo s nožem u napad, ovog puta na policajca. Nakon što su ga razoružali i savladali, predat je u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Povrijeđeni mladić zadobio je lakše povrede.

Marokanac se tako sumnjiči za tri krivična djela – napad na službenu osobu u obavljanju poslova bezbjednosti, nanošenje lakih povreda, te oštećenje tuđe stvari.

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина