Dramatična potjera u Sarajevu

Bježao "poršeom", pa potegao pištolj na policiju

  • 02.05.2020. 17:50

Dramatična potjera odigrala se danas na ulicama Sarajeva. Pripadnici Jedinice za narušavanje javnog reda i mira Policijske stanice Centar pokušali su u Titovoj ulici zaustaviti skupocjeni "porše", ali se vozač dao u bijeg.

Policajci su, pod zvučnim sirenama, krenuli u potjeru te su vozilo sustigli u ulici Pehlivanuša, piše Avaz.

No, tu nije bio kraj, jer je bahati vozač iza pasa izvadio pištolj. Policajci su ekspresno reagirali te su ga razoružali i uhapsili. Utvrđeno je da vozač nema dozvolu za nošenje oružja.

Od izvora bliskog istrazi Avaz saznaje da je riječ o Hasanu Husiću (42). Husić je stari znanac policije i pištolji mu nisu nepoznanica. Prema saznanjima, on se još nalazi pod istragom zbog sumnje da je nedavno učestvovao u pucnjavi u sarajevskom naselju Hrasno, kada je ranjena jedna osoba.

Inače, pripadnici PS Centar nedavno su i u Bolničkoj ulici oduzeli dva pištolja od dilera, od kojih su tada oduzeti i paketići spida.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?