Srbija

Beba od siline sudara ispala sa sjedištem iz kola, po putu rasute igračke

  • 10.07.2019. 21:02

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se nešto prije 9 sati dogodila na auto-putu nedaleko Male Krasne, na licu mjesta su stradali otac J. B. (59) i ćerka T. B. (33), koji su bili na mjestima vozača i suvozača u "škodi" zaječarskih tablica, a koja je udarila u zaustavljeni kamion „Srbija auto-puta“.

Teške povrede je pretrpela i Lj. B. (61), koja se nalazila na zadnjem sjedištu. Ona je zadobila otvoren prelom i povrede glave.

U stravičnom udesu je povređena i T. T. (15), kojoj je polomljena ruka.

Jednogodišnja djevojčica, koja je bila sa njima, pukom srećom prošla je bez povreda, pošto je, po svemu sudeći ispala iz kola zajedno sa sjedištem za bebe! Iako dijete, srećom, nije zadobilo povrede, prebačeno je saitetom u Beograd na dodatne kontrole, baš kao i šezdesetogodšnjakinja, koja je upućena na VMA zbog težina povreda.

Kako saznajemo kamion putara bio je u zaustavnoj traci kada je na njega naletjela "škoda" udarivši u zadnji lijevi kamionski točak, potom se odbila u brzu traku i okrenula.

Krov na vozilu gotovo da ne postoji, jer se vozilo očigledno podvuklo pod teretni dio kamiona.

Na mjestu nesreće nalazi se jeziv prizor, na putu se nalazi i lutka bebe iz automobila, kao i gomila uplatnica i računa rasutih po putu.

U trenutku kada je "škoda" naletjela na kamion u njemu je još uvek bio vozač, a radnici su počeli da izlaze. Samo pukom srećom niko od njih nije povređen.

Na TAM-u čak i nisu tako vidljivi efekti sudara, pa izgleda da je tragičnoj posljedici ovog udesa doprineo splet nesrećnih okolnosti, da je automobil tačno visinom šoferšajbne naletio njegovim prednjim desnim dijelom, podvukavši se pod jak metal tovarnog dijela kamiona.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.