Iskoristio odsustvo supruge

Banjaluka: Policija traži oca monstruma, seksualno zlostavljao 14-godišnju ćerku

  • 20.03.2019. 20:52

Policijska uprava Banjaluka traga za muškarcem iz tog grada zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju 14-godišnju ćerku, s kojom je u više navrata imao polne odnose!

Kako saznaju "Novosti", osumnjičeni, čiji identitet nećemo objaviti zbog zaštite žrtve, nalazi se u inostranstvu, gdje je otišao da radi prije nego što je monstruozni slučaj prijavljen policiji i trenutno je nedostupan istražnim organima.

Ukoliko se uskoro ne pojavi u Banjaluci, za njim će, nakon centralne, vjerovatno biti raspisana i međunarodna potjernica.

Izvor koji je upoznat sa slučajem kaže da je slučaj otkriven nakon što se djevojčica povjerila svojim drugaricama iz škole. Navodno su razgovarale na temu seksualnog obrazovanja učenika, kada je djevojčica odlučila da se povjeri drugaricama kakvo zlostavljanje trpi od rođenog oca.

- Ispričala im je da je imala seksualne odnose sa ocem, čime su one bile šokirane. Drugarice su joj rekle da to nije normalno i ubjedile su je da slučaj prijavi i zatraži pomoć - pojašnjava izvor blizak istrazi.

On kaže da se djevojčica u pratnji drugarica obratila direktoru škole. Kada su saznali detalje monstruoznog slučaja, prosvjetni radnici odmah su alarmirali banjalučki Centar za socijalni rad, policiju i tužilaštvo.

- Kada je policija otišla da ga uhapsi, osumnjičeni otac nije zatečen na adresi stanovanja i utvrđeno je da se trenutno nalazi u inostranstvu, pa je za njim raspisana potraga. Detalje slučaja djevojčica je već ispričala službenicima Centra za socijalni rad, koji su policiji dostavili izvještaj i pokrenuta je opširna istraga - kaže sagovornik "Novosti".

On pojašnjava da je 14-godišnjakinja u srijedu saslušana u skladu sa svim zakonskim propisima, a naloženo je i da se sprovedu i određena medicinska vještačenja, kako bi se potvrdili navodi iz prijave.

Prema prijavi koja je dostavljena PU Banjaluka, osumnjičeni otac je ćerku zlostavljao u njihovoj porodičnoj kući, i to u vrijeme kada su njih dvoje ostajali sami.

- Otac je iskoristio odsustvo supruge, u vrijeme kada je ona s drugim djetetom bila u bolnici. Tada je napastvovao ćerku i s njom imao seksualne odnose, a majka o tome ništa nije znala - navodi izvor iz istrage.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.