Ukrao četiri hiljade maraka

Banjaluka: Policija moli za pomoć, prepoznajete li ovog čovjeka?

  • 28.03.2019. 14:54

Policijska uprava Banjaluka objavila je fotografije muškarca osumnjičenog za krivično djelo "Krađa" i zamolila građane koji su u mogućnosti da pomognu pri identifikaciji ove osobe.

Iz policije mole građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije da o svim korisnim informacijama lično obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozivom na brojeve telefona 122  ili 051/337-201.

"Pozivamo građane da pružanjem korisnih informacija ili otkrivanjem identiteta  lica sa fotografije pomognu u rasvjetljavanju krivičnog djela, ali takođe apelujemo na građane da ne zloupotrijebe pomenute brojeve pružanjem netačnih i neprovjerenih informacije", navode u PU Banjaluka.

Osoba sa fotografije osumnjičena je da je 15. marta ukrala novčanik iz odjevnog predmeta u jednom banjalučkom ugostiteljskom objektu.

Iz policije dalje navode da je osumnjičeni nakon toga uz pomoć bankovnih kartica podigao novac na bankomatu banke u ulici Kralja Petra prvog Karađorđevića, pričinivši materijalnu štetu u iznosu od oko 4.000 KM.

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок