Kuljani

Banjaluka: Identifikovan vozač koji je udario pješaka pa pobjegao sa mjesta nesreće

  • Извор: АТВ
  • 01.12.2021. 11:12

Banjalučka policija je identifikovala vozača koji je automobilom u Kuljanima teško povrijedio pješaka, a zatim pobjegao sa mjesta nesreće, potvrđeno iz PU Banjaluka.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 29.11.2021. godine, identifikovali su i izvršili kriminalističku obradu nad licem inicijala S.S. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi“.

Naime, nadležnoj policijskoj stanici, 28.11.2021. godine oko 19,55 časova, prijavljeno je da se u ulici VII Кuljanska, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: pješak - lice inicijala M.O. iz Banjaluke i nepoznato lice sa putničkim automobilom marke „Škoda“ koje je pobjeglo sa lica mjesta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi pješak lice M.O. je zadobilo tjelesne povrede", saopšteno je iz PU Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.


Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.