Nesvakidašnji napad

Banjalučki dileri droge policajce gađali živim tvorom

  • 10.11.2018. 21:22

Prilikom hapšenja dvojice muškaraca sa većom količinom narkotika banjalučki policajci našli su se u veoma neobičnoj situaciji, jer su ih dileri gađali ni manje ni više nego tvorom, kako bi izbjegli hapšenje.

Prema saznanjima Srpskainfo sve se odigralo juče u jutarnjim časovima u naselju Šibovi u Banjaluci, a uhapšeni su Vladimir Sumonja i Luka Tomašević.

"Inspektori su došli do informacije da u jednoj vikednici u pomenutom naselju postoji veća količina narkotika. Na tu lokaciju odmah je upućen veći broj policajaca, ali niko nije mogao očekivati šta će se desiti prilikom dolaska u Šibove," priča izvor Srpskainfo.

Nakon što su došli do vikednice policajci su tu zatekli Sumonju i Tomaševića, ali su oni odlučili da se neće tako lako predati.

Kada su vidjeli policajce jedan od njih je uzeo živog tvora i gađao policajce. Na sreću niko od policajaca nije povrijeđen, a dileri su savladani i uhapšeni. 

Nakon što su tvor i dileri savladani, policija je u okviru akcije “Target” pretresla kuću, pomoćne objekte i automobile koje koristi osumnjičeni.

Tom prilikom nađeno je oko kilogram spida, ekstazija i marihuane, kao i oprema za uzgajanje marihuane.

Poslije kriminalisticke obrade Sumonja i Tomašević su predati u nadležnost banjalučkog tužilaštva.