Policija

Banjalučanin pucao iz automobila

  • Извор: АТВ
  • 06.09.2021. 10:08

Banjalučanin Lj.K. osumnjičen je da je u subotu pucao iz automobila u pokretu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 04.09.2021. godine, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka u ulici Omladinska u Banjaluci, uočili su da je iz vozila marke opel astra koje se kretalo u koloni vozila, nepoznato lice koje se nalazilo na mjestu suvozača kroz prozor vozila ispalilo tri hica iz pištolja u vazduh. Policijski službenici su zaustavili navedeno vozilo, te utvrdili da se radi o licu inicijala Lj.K. iz Banjaluke. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da se radi o plinskom pištolju, koji je od navedenog lica oduzet, kao i određena količina municije", navodi se u saopštenju.

Lj.K. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, kojom prilikom je utvrđeno 0,83 g/kg alkohola u organizmu.

"Protiv navedenog lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru i Zakona o oružju i municiji", zaključuje policija u saopštenju.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм